Utleie klubbhus – Vollhallen

Type arrangement:Pris:Pris medlemmer:Kommentarer:
Leie av hall til messer, fester og andre arr.Fra 10 000 Leietaker rigger og rydder etter arr.
Leie kafeteria30001500Pr. døgn, leietaker tar utvask
Leie kafeteria og evt. hall til barnebursdag 300Gjelder kun de med verv i Voll IL
Leie av frivillige i Vollhallen (vakter ol.)  500 kr pr time, 1000 kr etter kl 24.
Leie av hallen eller baner til trening/kamper  Kontakt post@vollil.no for pris tilbud

Når en skal booke til disse arrangementene må en selv gå inn sjekke om det er ledig på ønsket dato på hjemmesiden under om oss- kalender internt bruk, og sende en mail til post@vollil.no når en finner en ledig dag for å booke.
Viktig å huske på at det i ukedagene (man-fre) er treninger i hallen, og den er ikke tilgjengelig for utleie. Treningstidene finner dere på hjemmesiden under handball – treningstider.

Når en har booket dato, må en ca 1 uke i forveien ta kontakt på vaktmester@vollil.no og avtale tidspunkt for henting av nøkkel og gjennomgang av branninstruks. De som allerede har nøkkel til hall, og skrevet under på branninstruks, trenger ikke gjøre det på ny.
De som låner nøkkel bare for selskapet låser etter seg, og hiver nøkkelen inn i brevluka i døra på utsiden av kontoret.

Leietaker er selv ansvarlig for å rydde og vaske etter seg. Avfall kastes i container på nedsiden av hallen, bord og benker tøkes av, gulv moppes i kantine og kjøkken og alt som er benyttet av kjøkkenutstyr vaskes og settes tilbake i skapene.
Dersom det ikke er vasket, vil det medføre ett gebyr på 500,- som faktureres i etterkant av selskapet.
En må også ta runden i hele hallen og se at det ser fint ut på sportsgulv, garderober, ganger og toaletter. Sjekk at alle dører er låst!
På selve sportsgulvet må en ikke benytte sko som skader gulvet (Sko med hæler, eller som er brukt ute) Det er heller ikke tillatt å ta med mat/snop ned på sportsgulvet.
Engangsvarer som servietter, glass, tallerker ol kan legges i skapet under disken, dersom en ikke ønsker å ta det med hjem igjen. Matvarer må tas med hjem.

 
Uavhengig hvilken dag en leier på, må en være ute av hallen senest 22.30.

Booking

Helge Haugen

Daglig leder / Sponsorarbeid

Mobil: 95552852

Catering

Vi samarbeider med Håland Kjøtt